12 Nisan 2012 Perşembe

Playful Kiss bittikten sonra...

PlAYFUL KİSS bittikten sonra... 
Playful Kiss gibi harika bir diziyi bitirince gerçekten çok üzüldüm.Boys Over Flowers'ı bitirdiğimde bile o kadar üzülmemiştim ama sanırım Kim Hyun Joong'u bu dizide izleyebileceğim içindi. Ve şimdi başka dizisi yok :/ Bu çok üzücü.
Diziye gelirsek, hem çok eğlenceli hem de insanı hüzünlendiren bir çok sahnesi vardı. Baek Seung Jo ile Oh Ha Ni nasıl sevgili olacaklar derken gelişen olaylar sonucundaki yağmur sahnesi anlatılmaz izlenir yani :)) Ve de onların aşkının ne kadar büyük olduğunu farketmemek imkansız. Oh Ha Ni'nin onun ne kadar çok sevdiğini görüyorduk zaten en başından beri ama Seung Jo'nun da Ha Ni'ye o kadar değer verdiği onu gerçekten çok sevdiğini görmek harika bi şeydi :) Kollarını bile feda etmişti yani :) Ayrıca doğum günü süprizi de hiç onun karakterine uygun olmasa da sırf Ha Ni'yi mutlu etmek için yapması da çok etkileyiciydi, ne kadar sürpriz bozulsa da ...






Dizinin youtube versiyonu ( 15'er dakikadan 7 bölüm) ve Baek Seung Jo'nun günlükleri olmasa bir şeyler eksik olurdu yani. Ve o günlüğe bayıldığımı söyleyebilirim, dizimizin yakışıklısının düşüncelerini okumak çok zevkliydi :)
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir dizi, özellikle Kim Hyun Joong severler bu Playful Kiss'i mutlaka izlemelisiniz ! :)


  
http://www.facebook.com/BestKoreanDramas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder