28 Nisan 2012 Cumartesi

2011 Bize Hangi Dizileri Kazandırdı? Vol.1

2011'de de bir çok güzel dizi başladı ve bitti. 2012 için aynısını umuyoruz. Hatta şu an yayınlanan çok güzel diziler var. Ama ben bugün, geçen yılın dizilerinden bahsedeceğim.

Secret Garden, 2010da başlasa da sonu 2011'in ocak ayına sarktı. Bu dizi o kadar sevildi ki, önce anlayamadım. Başroldeki unniyi resimlerde gördüm, beğenemedim. Daha yakışıklı oppaların olduğu onlarca dizi var dedim. İzlemek istemedim ve uzun zaman da izlemedim. Sonunda bir arkadaşımın mutlaka izlemelisin, çok güzel demesiyle izlemeye başladım. Tüm övgüleri hakettiğini anladım. Gerçekten de izlenesi bir dizi. Bu çiftin aşkı çok güzel. Oppamız ilk görüşte aşık oluyor. Unnimizse sonradan. Birbirlerinden bu kadar farklı iki ansan bu kadar sevebilir mi birbirlerini dedirtiyor izlerken. Bu diziyi mutlaka mutlaka mutlaka izleyin :)


12 Nisan 2012 Perşembe

Playful Kiss bittikten sonra...

PlAYFUL KİSS bittikten sonra... 
Playful Kiss gibi harika bir diziyi bitirince gerçekten çok üzüldüm.Boys Over Flowers'ı bitirdiğimde bile o kadar üzülmemiştim ama sanırım Kim Hyun Joong'u bu dizide izleyebileceğim içindi. Ve şimdi başka dizisi yok :/ Bu çok üzücü.
Diziye gelirsek, hem çok eğlenceli hem de insanı hüzünlendiren bir çok sahnesi vardı. Baek Seung Jo ile Oh Ha Ni nasıl sevgili olacaklar derken gelişen olaylar sonucundaki yağmur sahnesi anlatılmaz izlenir yani :)) Ve de onların aşkının ne kadar büyük olduğunu farketmemek imkansız. Oh Ha Ni'nin onun ne kadar çok sevdiğini görüyorduk zaten en başından beri ama Seung Jo'nun da Ha Ni'ye o kadar değer verdiği onu gerçekten çok sevdiğini görmek harika bi şeydi :) Kollarını bile feda etmişti yani :) Ayrıca doğum günü süprizi de hiç onun karakterine uygun olmasa da sırf Ha Ni'yi mutlu etmek için yapması da çok etkileyiciydi, ne kadar sürpriz bozulsa da ...


9 Nisan 2012 Pazartesi

Boys Over Flowers

 BOYS OVER FLOWERS

İlk izlediğim Kore dizisi olarak benim için her zaman 1 numara olacağı kesin, unutulmaz bir dizi bence :)
İzlemeye başlamam arkadaşımın gelip bizlere anlatmasıyla başladı; o anlatırken sanki izliyormuşum gibi heyecanla dinliyor, karakterleri görmeden sevmeye başlıyordum. Nihayet bir süre sonra ben de ilk bölüme başladım evet aslında ne olacağını biliyordum ama arkadaşım gerçekten o kadar hevesle anlatmıştı ki ben de bi izlemek lazım diye düşündüm :) ve yine klasik ben ilk 3 bölümü izledikten sonra bıraktım biraz mecburendi ama sonra 6 ay boyunca bilgisayarımda tüm bölümler durmasına rağmen başlamadım ki bence yaptığım en büyük hataydı :)


Playful Kiss

        PLAYFUL KISS

İlk başladığımda bu nasıl bir dizi aşırı sıkıcı diye düşünmüştüm, sadece Kim Hyun Joong için izlerim diyordum :) Her konuştuğum arkadaşıma ilk bölümünü izledim ama beğenmedim Boys Over Flowers'dan sonra çok kötü geldi dememe rağmen devam ettim  ve 2.bölümü de bir kaç gün sonra nihayet izledim. Şuanda da 6.bölümü bitirdim ve tek kelimeyle bayıldım ! :) Oh Ha Ni (Jung So Mi) başta ne kadar çirkin ve aptal görünse de aslında çok tatlı ve eğlenceli olduğunu izledikçe farkediyorsunuz ;)  Baek Seung Jo'ya  (Kim Hyun Joong) diyecek tek bir kelime bulamamam da normal zaten, adam her türlü rolde kendini sevdiriyor ; ister çok yardımsever kibar biri olsun, ister ukala,zeki, havalı olsun her haliyle mükemmel :) Ayrıca ikisinin arasında geçen konuşmalar da oldukça eğlenceli, komik :)  Kısacası eğer izlemekte tereddüt ediyorsanız ya da ilk bölümü izleyip bıraktıysanız kesinlikle devam etmeniz gereken bir dizi :)

  http://www.facebook.com/BestKoreanDramas
 Özet : Playful Kiss , Mischievous Kiss adlı Japon mangasından uyarlanmıştır. Group Eight (Goong and Boys over Flowers ) tarafından hakları satın alınmıştır. Daha önce Japon ve Tayvan versiyonları yayınlanmış ve beğeni ile izlenmiştir. Playful Kiss , Baek Sueng-jo adında ki popüler ve dahi çocuk ve pek akıllı olmayan ama her daim gülmeyi bilen bir kız olan Oh Hani hakkındadır. Deprem kızın evini yerle bir eder ve bu yüzden babasıyle oğlanın evine taşınırlar. Kız, aşkına karşılık alamasa da oğlanı her zaman kalbinde taşır. Yavaş yavaş yakınlaşmaya başlarlar.